#murah media

PO
Kode: Sl. Zaitun Dress
Harga: 93.000
Bahan: Balotelly
Ukuran: All size fit to L
Warna: Dusty, Army, Grey, Brown

#distro  #distrosurabaya  #kaos  #baju  #surabaya  #jakarta  #bandung  #distromuslim  #kaosdakwah  #muslimwear  #busanamuslim  #ootd  #murah  #sunnah  #kekinian  #hijrah  #hijab  #diskon  #promo  #eventsurabaya  #surabayafashion  #hits  #viral  #fff  #lfl  #bajumuslim  #gamis  #bajumurah  #bajucewek  #bajuwanita 
3/07/2018 (Wed) ❤ 7
PO
Kode: Sl. Zaitun Dress
Harga: 93.000
Bahan: Balotelly
Ukuran: All size fit to L
Warna: Dusty, Army, Grey, Brown

#distro  #distrosurabaya  #kaos  #baju  #surabaya  #jakarta  #bandung  #distromuslim  #kaosdakwah  #muslimwear  #busanamuslim  #ootd  #murah  #sunnah  #kekinian  #hijrah  #hijab  #diskon  #promo  #eventsurabaya  #surabayafashion  #hits  #viral  #fff  #lfl  #bajumuslim  #gamis  #bajumurah  #bajucewek  #bajuwanita 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
PO
Kode: Sl. Zaitun Dress
Harga: 93.000
Bahan: Balotelly
Ukuran: All size fit to L
Warna: Dusty, Army, Grey, Brown

#distro  #distrosurabaya  #kaos  #baju  #surabaya  #jakarta  #bandung  #distromuslim  #kaosdakwah  #muslimwear  #busanamuslim  #ootd  #murah  #sunnah  #kekinian  #hijrah  #hijab  #diskon  #promo  #eventsurabaya  #surabayafashion  #hits  #viral  #fff  #lfl  #bajumuslim  #gamis  #bajumurah  #bajucewek  #bajuwanita 
3/07/2018 (Wed) ❤ 7
PO
Kode: Sl. Zaitun Dress
Harga: 93.000
Bahan: Balotelly
Ukuran: All size fit to L
Warna: Dusty, Army, Grey, Brown

#distro  #distrosurabaya  #kaos  #baju  #surabaya  #jakarta  #bandung  #distromuslim  #kaosdakwah  #muslimwear  #busanamuslim  #ootd  #murah  #sunnah  #kekinian  #hijrah  #hijab  #diskon  #promo  #eventsurabaya  #surabayafashion  #hits  #viral  #fff  #lfl  #bajumuslim  #gamis  #bajumurah  #bajucewek  #bajuwanita 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
🌸FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER🌸
💜100% Original
Harga asal: RM50
✅Harga promosi: RM35
Postage rm7sm/rm11ss
.
.
KELEBIHAN :
.
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi .
✔ Menggunakan teknologi nano
✔ Merawat kulit menggunakan bahan mineral
✔ Membuat wajah nampak lebih flawless .
✔ Sesuai digunakan bersama Glowing Dd Moist Cake
✔ Mesra wuduk
✔ Spf 15
.
.
KANDUNGAN BAHAN : .
👉🏻 Talc
👉🏻 Mica
👉🏻 Marine Collagen
👉🏻 Magnesium Stearate
👉🏻 Pearl Powder
👉🏻 Titanium Dioxide
👉🏻 Zinc Oxide
👉🏻 Fragrance
👉🏻 C1 77491
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
.
.
NO KKM : NOT161002155K
.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 8
🌸FAST CLEAN EYE MAKE-UP REMOVER🌸
.
KELEBIHAN : .
✔ Sumber dari tumbuhan
✔ Melembutkan kulit terutamanya selepas menanggalkan make up
✔ Mengawal masalah jerawat & antimikrobial
✔ Mengurangkan masalah kerengsaan kulit akibat dari sinar UV

CARA PENGGUNAAN :

1⃣ Titiskan sedikit Eye Make-Up Remover pada cotton
2⃣ Sapukan secara perlahan cotton pada mata dalam keadaan tertutup
3⃣ Biarkan selama 1 minit agar cecair menyerap dengan baik
4⃣ Kemudian buka mata dan bersihkan

KANDUNGAN BAHAN : .
👉🏻 Butylene, Glycol, Phanthenol, Citric Acid, Epilobium Augustifolium Extract, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid .
👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
.
.
BERAT : 50ml
NO KKM : NOT160905371K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
Apa yang menarik tentang Nurraysa Collagen Soap ini? Jom sama-sama kita baca ya :D
.
☑ Membantu mengurangkan jerawat,jeragat dan kulit berminyak ☑ Memudarkan parut
☑ Mengecilkan liang pori wajah
☑ Melembapkan kulit
☑ Membersihkan kulit dari whiteheads & blackheads
☑ Membantu mengatasi masalah ruam, ekzema, gatal-gatal, kurap, panau
☑ Sesuai untuk dewasa, kanak-kanak mahupun bayi
☑ Tiada bahan kimia berbahaya
☑ Bersifat organik
☑ Tiada kesan sampingan jika berhenti menggunakannya
.
Wow! Banyak kelebihan Collagen Soap ini kan? Yang penting sabun ni boleh guna seisi keluarga. Mak ayah, kakak abang, adik dan yang ada baby pun boleh guna
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
DAH RAMAI YANG JATUH CINTA HANYA DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
Jangan terkejut uolsss. Bukan sorang dua je dah jatuh cinta tau tapi ramai sangat yang dah jatuh cinta dengan haruman Inspired by Flora ni. Bak kata pepatah mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang gittewww.
.
Baunya yang tahan lama walaupun hanya dengan sekali semburan tau. Yang penting boleh di bawa solat tanpa rasa was-was dan botol yang comel mudah di bawa ke mana-mana. .
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 8
🌸ARGAN WHITENING MOISTURIZER🌸
.
.
KELEBIHAN :
.
.
✔ Melembap dan menghaluskan kulit
✔ Mengurangkan kulit kering dan pecah-pecah
✔ Membantu mengurangkan parut
✔ Membaiki kulit rosak dan mengurangkan noda hitam
✔ Mengatasi masalah jerawat
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
✔ Boleh digunakan pada muka dan anggota badan
.
.
CARA PENGGUNAAN : .
➡ Sapu Moisturizer pada kulit wajah dan anggota badan secara memutar. Boleh digunakan siang dan malam
.
.
KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, Olea Europaea (Olive) Oil, PhytoCellTec Malus Domestica, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Sodium Benzoate (and) Pottasium Sorbate and Fragrance .
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut kegunaan) .
.
BERAT : 10gm
NO KKM : NOT160100119K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 7
🌸INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION🌸
.
KELEBIHAN :
.
✔ Mencerahkan bahagian badan yang diingini
✔ Bau harum dan tidak melekit
✔ Membuatkan kulit tampak glowing dan flawless
✔ Merawat masalah kulit
✔ Menganjal dan melicinkan kulit
✔ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 15)
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin c), Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) .
.
BERAT : 75ml
NO KKM : NOT161001706K
.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
ORIGINAL!
.
🌸NURRAYSA VIT C, VIT E & GLUTA PLUS🌸
.
KELEBIHAN VIT C, e & GLUTA PLUS
.
Gabungan 3 in 1 vitamin C, vitamin E dan Gluta Plus dalam satu tablet membantu kesihatan dari hujung rambut sampai hujung kaki. Khasiatnya meliputi kesihatan rambut, kulit, kuku serta daya tahan badan kita.
.
Yang paling bestnya, Vit C, E & Gluta Plus ni tiada kandungan kolagen. Jadi, bagi yang mengalami alahan dengan kolagen seperti resdung, cyst, thyroid dan kanser, insyaAllah boleh amalkan tanpa rasa ragu.
.
Cepat-cepat grab sekarang sebelum terlambat!!
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
.
🌸EXCLUSIVE KABUKI BRUSH🌸
Exclusive, Lembut dan Ringan
.
CARA PENGGUNAAN BERUS:
BERUS MUKA .
1) Round Blending Face Brush (Hidung/ Mulut)
👉 Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/sunblock/ primer .
2) Flat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)
👉 Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation .
3) Angled Blending Face Brush
👉 Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing. Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing .
4) Angled Counturing Face Brush
👉 Berus seperti ini berbentuk bulat. Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam .
5) Tapered Conturing Face Brush (Powder)
👉 Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak
.
BERUS MATA
.
6) Small Round Blending (Contoring Eyeshadow)
👉 Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes
7) Conceal Brush (Kening)
👉 Untuk sapuan concealer di kening .
8) Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer)
👉 Untuk eyeshadow application
9) Small Angled Countouring (Eyeshadow)
👉 Blending eyeshadow supaya nampak kemas .
10) Small Flat Blending (Concealer Blemishes)
👉 Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes
11) Small Tapered Blending (Concealer around Nose)
👉 Untuk sapuan concealer di celah hidung
.
.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
Berdaftar dengan SIRIM. Sangat selamat. Tak ada kesan gatal-gatal. Mana nak cari kualiti yang macam ni?
.
INSPIRED BY FLORA PERFUME
.
Fungsi
🌸Tahan sehingga 8 jam
🌸Boleh dibawa solat
🌸Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌸Campuran ekstrak bunga & Vit C
🌸Saiz poket & senang dibawa
🌸Mudah di bawa ke mana-mana .
Kandungan
Esters, Linolenic Acid, Ambroxide, Patchouli Alcohol, Azulene, n-Cetyl Alcohol & Ascorbic Acid
.
Cara Penggunaan
Sembur minyak wangi pada pergelangan tangan, pelipat siku, leher, pelipat lutut supaya minyak wangi tahan lama.
.
NOT170805441K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 3
Berdaftar dengan KKM pastu HALAL pulak lagi. Kualiti terbaik.
.
🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸
.
Fungsi
❤️Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
❤️Menutup semua cela dan merawat wajah
❤️Mesra solat
❤️Tanpa silicon
❤️SPF 50++
❤️Free span
❤️Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark
.
Kandungan
Air Zam Zam, Cocos Cucifera Oil, Olea europea (olive) Fruit Oil, Viti Vinifera (grap) Seed Oil, Gluthatione, Kigela Africans Fruit Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis, Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E.
.
Cara Penggunaan
.
Dap-dap sahaja kemudian ratakan ke seluruh wajah anda. Elakkan penggunaan secara sapuan untuk kesan lebih baik, lebih sekata dan span tidak cepat rosak kerana Glowing DD Moist Cake mempunyai concealer dan bersifat keras.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝
.
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 2
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP
.
Apa yang best Collagen Soap ni ya?
.
Alhamdulillah banyak feedback kami dapat yang berpuas hati dengan Collagen Soap keluaran Nurraysa ini antaranya sabun ini boleh membantu mengurangkan masalah jerawat, parut jerawat, ekzema dan panau.
.
Bukan itu saja, ia juga melembapkan kulit wajah, buat kulit kita lebih bersih dan segar. Mesti ada yang ingat sabun ni boleh guna untuk orang perempuan je kan?
.
No no no! Sabun ni semua peringkat umur boleh pakai. Lelaki perempuan termasuk kanak-kanak dan bayi jugak tau.
.
So tak perlu ragu-ragu lagi nak cuba Nurraysa Collagen Soap.
.
🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 11
Syukur banyak sangat feedback positif kami terima sepanjang 5 tahun mengeluarkan Sabun Collagen Nurraysa .

Kami sangat gembira menerima maklum balas daripada anda , kerana kepuasan kami dapat membantu selesaikan masalah anda hadapi.
Semoga lebih ramai mendapat manfaat daripada kualiti produk yang kami keluarkan.
Lagi maklum balas positif yang kami terima ⬇️⬇️⬇️ " setahun ++ guna , jeragat dah ghaib tanpa sedar " " best sangat guna muka tak berminyak "
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK
.
Bibir yang sihat dan cantik datangnya dari penjagaan yang betul dan penggunaan lipstik yang tidak mengandungi bahan yang boleh merosakkan warna dan struktur bibir. Macamana nak dapatkan lipstik yang ada ciri-ciri diatas?
.
Pearl Magic Lipstick keluaran Nurraysa adalah jawapannya. Sekali calitan dah buatkan ianya berubah mengikut suhu darah si pemakai. Pemakaian lipstick ini membuatkan bibir si pemakai nampak semulajadi pink.
.
Kandungannya yang tanpa plumbum TIDAK akan menghitamkan bibir dan membantu merawat dari kekeringan dan pengelupasan seterusnya membuatkan bibir makin lembap, mungil dan nampak sentiasa segar.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 7
Fungsi
.
Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
Membantu mencerahkan kulit
.
Kandungan
.
L-Glutathione, D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Polypodium Leucotomos Leaf Extract, Ascorbic Acid (Vitamin C)
.
Cara Pengambilan
.
Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.
.
🌸VIT C, VIT E & GLUTA PLUS🌸
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 8
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK
.
Bibir yang sihat dan cantik datangnya dari penjagaan yang betul dan penggunaan lipstik yang tidak mengandungi bahan yang boleh merosakkan warna dan struktur bibir. Macamana nak dapatkan lipstik yang ada ciri-ciri diatas?
.
Pearl Magic Lipstick keluaran Nurraysa adalah jawapannya. Sekali calitan dah buatkan ianya berubah mengikut suhu darah si pemakai. Pemakaian lipstick ini membuatkan bibir si pemakai nampak semulajadi pink.
.
Kandungannya yang tanpa plumbum TIDAK akan menghitamkan bibir dan membantu merawat dari kekeringan dan pengelupasan seterusnya membuatkan bibir makin lembap, mungil dan nampak sentiasa segar.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 1
🌸SET PENJAGAAN BADAN🌸
Harga asal RM125
✅Promosi RM100
Postage rm7sm/rm11ss
.
.
Bukan untuk ibu hamil saja. Lelaki dan perempuan yang tak hamil pun boleh pakai. Produk kami selamat jadi, ibu hamil boleh pakai.
.
Ibu-ibu hamil yang nak rasa FRESH memanjang boleh grab Set Hamil ni. Baru lah badan takde rasa lemau je hari-hari. Lagipun Set ini selamat digunakan untuk ibu hamil.
.
🌸 ORGANIC BODY WASH
- Mengekalkan kelembapan kulit
- Memberi penghidratan terbaik untuk kulit
- Tidak meninggalkan sisa melekit
- Menyihatkan kulit
- Melembabkan kulit
- Menyeimbangkan PH kulit
.
🌸 HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT
- BEBAS SLES & Paraben
- 2 dalam 1 (Shampoo + Conditioner)
- Melembutkan rambut
- Menguatkan akar rambut
- Mencegah keguguran rambut
- Sesuai untuk semua lapisan umur termasuk bayi
- Buih syampoo halus dan dan selamat digunakan
.
🌸 INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION
- Memutihkan bahagian badan yang diingini
- Bau sangat harum dan tidak melekit
- Membuat kulit nampak glowing dan flawless
.
🌸 STEMCELL FEMININE WASH
- Menyegarkan Miss V
- Mencegah dan merawat keputihan
- Merawat gatal-gatal
- Menghindari dari jangkitan kuman
- Merapatkan hubungan suami isteri
- Mengandungi pH 3.5
- Sesuai untuk wanita mengandung
Haaa, amacam? Best ke Best set kombo ni?
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
DAH RAMAI YANG JATUH CINTA HANYA DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
Jangan terkejut uolsss. Bukan sorang dua je dah jatuh cinta tau tapi ramai sangat yang dah jatuh cinta dengan haruman Inspired by Flora ni. Bak kata pepatah mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang gittewww.
.
Baunya yang tahan lama walaupun hanya dengan sekali semburan tau. Yang penting boleh di bawa solat tanpa rasa was-was dan botol yang comel mudah di bawa ke mana-mana. .
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 5
Bulu mata ni ori tau 😂😂 Penangan mascara Nurraysa. .
Kita tak pakai bulu mata palsu. Satgi viral kang 🤣🤣
.
Best ke best mascara Nurraysa? Bulu mata saya yang berapa urat dan tak lebat pun boleh nampak lepas pakai mascara , .
paling penting cuci senang tanggal, dan bulu mata uolsss tak tertanggal 😆
.
First step uolsss kepit je dulu dengan pengepit bulu mata kasi lentik. .
Kedua pakai mascara Nurraysa , biarkan skejap, bila dah kering sket, pakai lagi sekali.
•••••••••••••••
🌸MASCARA PERFECT LONG LASH🌸
.
KELEBIHAN :
.
✔ Mesra wuduk
✔ Mudah dicuci hanya menggunakan air sahaja
✔ Tiada kandungan silikon
✔ Melentikkan bulu mata
✔ Tidak menghitamkan mata
✔ Kalis air
✔ Warna hitam .
KANDUNGAN BAHAN :
.
👉🏻 Collagen, Aqua, Beeswax, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate
.
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut anggaran) .
.

NO KKM : NOT161002157K
.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 8
Alhamdulillah 😍 terima kasih ye semua sokong @nurraysa_land 😇❤️
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝
. #nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
Hebat betul Collagen Soap ni. Dapatkan yang original daripada @nurraysa_land
.
🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸
.
KELEBIHAN :
.
✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat & parut
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✔ Melembapkan kulit wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Membersihkan make-up
✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam
✔ Mengatasi jeragat
✔ Merawat kulit rosak
✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam
✔ Mengurangkan kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi)
✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan
.
.
CARA PENGGUNAAN :
.
1⃣ Cuci 3x sehari
2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata
3⃣ Biarkan 1 minit
4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam
.
.
KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) .
.
BERAT : 55gm
NO KKM : NOT160902956K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4
READY STOCK✅
.
Cantik ke cantik? Haaa jom grab sekarang ! Lawaaa sangat kot, boleh bagi mak, ayah, tunang, kahwin, hadiah ke 😘😘😘
.
Eh eh ni limited edition tau, so siapa cepat dia dapat 🙊🙊
.
🌸Set Kotak PINK🌸 - DD Glowing Moist Cake
- Pearl Magic Lipstick
- Miracle Eyeliner
- Mineral Loose Powder
- Shining Mineral Blusher
.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 6
🌸NURRAYSA COLLAGEN SOAP🌸
.
.
KELEBIHAN :
.
✔ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat & parut
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✔ Melembapkan kulit wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Membersihkan make-up
✔ Memperbaiki struktur kulit dari dalam
✔ Mengatasi jeragat
✔ Merawat kulit rosak
✔ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam
✔ Mengurangkan kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki, Wanita, Kanak-Kanak & Bayi)
✔ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan
.
.
CARA PENGGUNAAN :
.
1⃣ Cuci 3x sehari
2⃣ Gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata
3⃣ Biarkan 1 minit
4⃣ Bilas dengan air biasa atau suam
.
.
KANDUNGAN BAHAN : 👉🏻 Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak Zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan) .
.
BERAT : 55gm
NO KKM : NOT160902956K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 11
🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
.
KELEBIHAN :
.
✔ Tanpa kandungan plumbum
✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Mesra wuduk
✔ Ikut suhu darah
✔ Melembapkan bibir
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Collagen
👉🏻 Vitamin E
👉🏻 Pearl
👉🏻 Sunflower Seed Oil
👉🏻 Olive Fruit Oil
👉🏻 Virgin Coconut Oil
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) .
.
NO KKM : NOT161002319K
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 10
🌸PERFECT BROW SHAPING🌸
.
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING
.
▶ Tiada Silikon
▶ Mesra Wudhuk
▶ Mudah Dipakai
▶ Senang Membentuk
▶ Mudah Dicuci
▶ Terdapat dalam warna coklat sahaja
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝 .
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 5
🌸VIT C, VIT E & GLUTA PLUS🌸

KELEBIHAN :
✔ Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol.
✔ Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas.
✔ Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.
✔ Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan.
✔ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema.
✔ Membantu memutihkan dan meningkatkan kualiti kulit dengan lebih bersinar. .
✔ 1 botol ada 50 kapsul.
.
CARA PENGAMBILAN :
.
Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉 L-Glutathione .
👉 D-Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E) .
👉 Polypodium Leucotomos Leaf Extract .
👉 Ascorbic Acid (Vitamin C)
.
👉 Boleh tahan selama 3 ke 4 minggu. .
.
NO KKM : MAL20172689N
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝
.
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 7
Promosi 💞
.
1 SET SKINCARE TRIAL PACK
🎈ASAL RM150
🎉PROMOSI RM65
.
Postage RM7SM/RM11SS
.
Fungsi:
💎Mencerahkan kulit wajah
💎Melembapkan kulit
💎Membuang sel-sel kulit mati
💎Merawat jerawat, parut dan jeragat
💎Mengecilkan liang pori pada wajah
💎Merawat kulit wajah yang berminyak
💎Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
💎Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
💎Mengurangkan whitehead dan blackhead
💎Merawat bekas jerawat berlubang
💎Sesuai untuk semua golongan
.
Kandungan:
1⃣Collagen Soap
2⃣Treatment Serum
3⃣Miracle Whitening Spray
4⃣UV Cream

Cara Penggunaan :
🌞SIANG
Mulakan mencuci muka dengan Collagen Soap dan seterusnya boleh gunakan Treatment Serum dan UV Cream.
.
🌚MALAM
Mulakan mencuci muka anda dengan Collagen Soap kemudian applykan Treatment Serum dan Miracle Whitening Spray sebelum tidur.
.
🚥Tips untuk Pengguna Baru:
Rehatkan kulit wajah selama 2 minggu dari sebarang penggunaan produk skincare.
.
Mulakan Set Skincare ini dengan penggunaan Collagen Soap dalam tempoh 2 minggu.
.
Kemudian, pada minggu ke tiga anda boleh gunakan Collagen Soap + Treatment Serum.
.
Seterusnya, masuk minggu ke empat pula boleh gunakan Collagen Soap + Treatment Serum + UV Cream + Miracle Whitening Spray.
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 💖😻
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? 😉 Rugi tauuu kalau tak cuba 😝
.
#nurraysa  #nurraysamurah  #produkmesrawuduk  #produkmesrawudukmurah  #nurraysabeauty  #nurraysabeautymurah  #produkmesrasolat  #produkmesrasolatmurah  #nurraysapromosi  #produkmesrawudukoriginal  #nurraysaoriginal  #nurraysaonline  #nurraysaonlinemurah  #makeupmurah  #muamurah  #makeupnurraysa  #muanurraysa  #nurraysahq  #sabunkolagenmurah  #lipsticknurraysa  #jerawat  #produkjerawat  #skincarenurraysa  #skincarenurraysamurah  #nurraysaborong  #bisnesonline  #bisnesnurraysa  #viral  #sayajual  #murah 
3/07/2018 (Wed) ❤ 4